TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Tko utiče na rad medija?, Vjerujete li medijima?; Postoji li jednaki pristup pravdi svima u BiH?

  • Objavljeno u BiH
Istaknuto Tko utiče na rad medija?, Vjerujete li medijima?; Postoji li jednaki pristup pravdi svima u BiH?

Tko utiče na rad medija?, Vjerujete li medijima?; Postoji li jednaki pristup pravdi svima u BiH?, Mogu li sindikati pomoći boljem položaju novinara u medijima?; Postoji li šansa da se mladi novinari izbore za svoje mjesto u medijima? – neka su od pitanja o kojima se govori u ovoj emisiji.


Urednica: Ljiljana Zurovac
Sadržaj, Intervjui sa:
- Marijana Sarčević, novinarka agencije SRNA i Predsjednica sindikata medija i grafičkih radnika RS
- Admir Arnautović, Stručni savjetnik sa odnose s javnošću KA Tužilaštva TU kantona
- Samir Beharić, Student FPN u Sarajevu - Građani i građanke Pala i Istočnog Sarajeva
Emisija “Vaš Glas u Medijima - ZOOM” pruža građanima informaciju o njihovom pravu na istinu i pravu da se žale Vijeću za štampu u BiH, reagirajući na neprofesionalno izvještavanje štampe i online medija.
Realizaciju emisija podržavaju: KAS BiH; Njemačka ambasada u BiH; Vijeće Europe; NED - National Endowment for Democracy i Civil Rights Defenders.
Produkcija: VIJEĆE ZA ŠTAMPU U BiH, samoregulacijsko tijelo za štampane i online medije
Realizacija: Ljiljana Zurovac, Nermin Zorlak i reporteri: Boris Čović, Sanja Manjgo, Darko Marić, Vedrana Šmitran, Vladimir Čolaković, Tijana Bjeljac, Denis Gigo Hadžić, Semir Mustafić, Azem Kurtić

Medij

Vaš glas u medijima ZOOM, emisija br. 146

Tko utiče na rad medija?, Vjerujete li medijima?; Postoji li jednaki pristup pravdi svima u BiH?, Mogu li sindikati pomoći boljem položaju novinara u medijima?; Postoji li šansa da se mladi novinari izbore za svoje mjesto u medijima? – neka su od pitanja o kojima se govori u ovoj emisiji. Urednica: Ljiljana Zurovac Sadržaj, Intervjui sa: - Marijana Sarčević, novinarka agencije SRNA i Predsjednica sindikata medija i grafičkih radnika RS - Admir Arnautović, Stručni savjetnik sa odnose s javnošću KA Tužilaštva TU kantona - Samir Beharić, Student FPN u Sarajevu - Građani i građanke Pala i Istočnog Sarajeva Emisija “Vaš Glas u Medijima - ZOOM” pruža građanima informaciju o njihovom pravu na istinu i pravu da se žale Vijeću za štampu u BiH, reagirajući na neprofesionalno izvještavanje štampe i online medija. Realizaciju emisija podržavaju: KAS BiH; Njemačka ambasada u BiH; Vijeće Europe; NED - National Endowment for Democracy i Civil Rights Defenders.Produkcija: VIJEĆE ZA ŠTAMPU U BiH, samoregulacijsko tijelo za štampane i online medije Realizacija: Ljiljana Zurovac, Nermin Zorlak i reporteri: Boris Čović, Sanja Manjgo, Darko Marić, Vedrana Šmitran, Vladimir Čolaković, Tijana Bjeljac, Denis Gigo Hadžić, Semir Mustafić, Azem Kurtić#VZSuBiH

Posted by Vijeće Za Štampu u Bosni i Hercegovini on 9. rujan 2015

Marketing