TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Zvornik: Zatukla muža sjekirom, odsjekla udove i bacila u kontejner, a ostatak tijela zakopala

  • Objavljeno u BiH
Zvornik: Zatukla muža sjekirom, odsjekla udove i bacila u kontejner, a ostatak tijela zakopala

Istražitelji do pronalaska ostatka tijela ubijenog Vojislava Katanovića, nisu mogli da vjeruju u izjavu njegove supruge Milke koja je priznala što je uradila

ZVORNIK – Milka Katanović (55) sjekirom je usmrtila supruga Vojislava (59) te mu odsjekla ruke i noge i bacila u kontejner, a trup je zakopala kilometar od obiteljske kuće u mjestu Ulice kod Zvornika.

Ovaj brutalni zločin počinila je u nedjelju u obiteljskoj kući, a kako bi ga prikrila policiji je prijavila da je suprug nestao i da je zadnji put viđen na putu prema Kalesiji.

Prema neslužbenim informacijama njena priča o nestanku supruga imala je puno nelogičnosti što je policiju natjeralo da posumnja na zločin.

Njihove sumnje su se obistinile kada su u kući otkrili tragove krvi, a onda je sve priznala.

– Ona je pokušala da prikrije i tragove, pa je kuću brisala. Nakon što je shvatila da joj  policajci ne vjeruju kazala je da ga je ubila. Ispričala je da je tijelo supruga stavila u poljoprivredna kolica, ali pošto nije mogla cijelog da ga strpa odsjekla je ruke i noge. Ova informacija šokirala je istražitelje koji nisu mogli da vjeruju što se dogodilo, otkrio nam  je izvor blizak istrazi i dodao da je tijelo ubijenog pronađeno zakopano, dok se još traga za rukama i nogama.

Prema njegovim riječima poduzeće koje se bavi odvozom otpada odvezlo je kontejner u kome su bili ostaci ubijenog čovjeka. Sadržaj je istresen na deponiji Crni Vrh.

Pošto ruke i noge ubijenog nisu pronađene, policija je jučer pretraživala ovu deponiju. Do zaključenja ovog broja Dnevnog lista ti ostaci nisu nađeni.

Iz Policijske uprave Zvornik, navodeći inicijale osumnjičene i žrtve, potvrdili su da su uhitili Milku Katanović zbog ubojstva supruga Vojislava.

– Policiji je 19. lipnja prijavljen nestanak V. K. koji se udaljio u nepoznatom pravu iz kuće. Istragom je utvrđeno da se radi o lažnoj prijavi nestanka i da je V. K. ubijen. Zbog tog zločina uhićena je osoba M. K. koja je priznala ubojstvo, rekao je glasnogovornik Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar i dodao da ne može da otkriva više detalja.

Dodao je da će osumnjičena osoba biti predana u nadležnost Okružnog tužiteljstva u Bijeljini nakon ispitivanja. Mještani sela Ulice kažu da ih je zločin šokirao i da ne mogu da vjeruju da se to dogodilo.

Susjedi nisu znali ništa o problemima

Prem riječima mještana sela Ulice Milka i njen suprug Vojislav živjeli su sami u posljednje vrijeme.

– Imaju kćerku koja živi u Srbiji gdje je udana, a sin im je otišao u Katar. Bili su mirni susjedi i nisam čula da su imali većih problema. Vojislav je volio popit, ali ne mogu da vjerujem da je zbog toga Milka odlučila da učini ovakav brutalan čin. Bukvalno ga je iskasapila. Strašno, možda joj se um pomračio, rekla je jedna mještanka Ulice ne želeći da joj se spominje ime.

IZVOR: DNEVNI LIST

senoworks