TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Objavljen novi spot Zdravka Čolića "Ničeg nije bilo između nas"

  • Objavljeno u Showbizz
Objavljen novi spot Zdravka Čolića "Ničeg nije bilo između nas"

Pjesma "Ničeg nije bilo između nas", koja je osvojila publiku u regiji, peta je pjesma s novog albuma Zdravka Čolića koja je dobila svoju filmsku ilustraciju. Novi spot predstavljen je danas na službenom Youtube kanalu Zdravka Čolića, a možete ga pogledati na sljedećem linku:


https://www.youtube.com/watch?v=l6_epvGOdro

Ekipa Čolićevih suradnika odlučila se da ekranizaciju pjesme „Ničeg nije bilo između nas“ napravi upravo na filmski način. Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu. Pjesmu potpisuje Aleksandar Sretenović, aaranžman Nikša Bratoš.
"Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo unijeti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledatelje u neizvjesnosti."- kaže Aleksandar Kerekeš Kekyredatelj koji svoj vizualni pečat ostavlja i na ovom video spotu.

"Prilikom slušanja ove pjesme sa suradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot  i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje"- rekao je Čolić.

Ulogu supruge, mlade pijanistice, na maestralan način iznijela je Agneta Azirović, dok je njen partner, kojeg tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

U okviru regionalne turneje "Ono malo sreće" , Zdravko Čolić održat će koncerte u Zagrebu (Arena Zagreb, 20.10.)Tuzli (dvorana Mejdan, 3.11.) Skoplju (Arena Boris Trajkovski, 10.11.).
Nakon više od tri godine od posljednjeg koncerta u Zagrebu, publika koja ga željno iščekuje doći će na svoje, u subotu 20. listopada, i uživati u noći punoj pjesme, topline i osmijeha.

Fotografija: Aleksandar Kerekeš Keky

Medij

senoworks