TL PreporuciBanner 670x90 Animated 15.02

Vraća se Roseanne!

Vraća se Roseanne!

Stigla je službena potvrda glasina koje kruže već mjesecima: kultna humoristična serija Roseanne se vraća na male ekrane! Novih osam epizoda dobilo je zele no svjetlo, a u njima očekujemo povratak originalne glumačke ekipe.

Roseanne Barr (Roseanne), John Goodman (Dan), Sara Gilbert (Darlene), Laurie Metcalf (Jackie), Michael Fishman (D.J.) i Lecy Goranson (Becky) vraćaju se u svoje uloge u obitelji Conner. Sarah Chalke, koja je glumila Becky u kasnijim sezonama također će se pojaviti, ali u drugoj ulozi.

Ovom najavom svakako smo dobili odgovor na jedno pitanje - Dan (Goodman) je i dalje živ. U finalnoj epizodi otkriveno je kako je lik umro od srčanog udara, a njegovo pojavljivanje tijekom posljednje sezone samo je prikaz Roseanninog pisanja.

Roseanne Barr je već prije nekoliko godina razmišljala o tome što će napraviti s Danom ukoliko se serija vrati na male ekrane. Njena ideja je da se Dan samo pojavi živ nakon što je odglumio vlastitu smrt. Hoće li proći vidjet ćemo uskoro.

"Radosti i borbe obitelji Conner jednako su bitni - i urnebesni - danas kao što su bili u ono vrijeme i ne postoji nitko bolji za komentiranje naše moderne Amerike od Roseanne.", rekao je šef ABC Entertainmenta Channing Dungey.

Kako se radnička obitelj Conner iz Lanforda u Illinoisu snalazi u modernom američkom društvu saznat ćemo sljedeće godine kada novih osam epizoda stigne na male ekrane. Točan datum premijere još uvijek nije poznat.

M.M.K

MOJTV.HR

Više iz kategorije: Leteći cirkus Montyja Pythona »

senoworks